top of page



"We recently worked with Ralph + Smith for the design on our new office. Our new building was quite unique in terms of the base build materials with a lot of painted brick, timber cladding and coloured louvre panels all of which had to remain in place.


Chloe and Claire did an excellent job right from the initial surveys, through to concepts and developed designs in producing a scheme and finishes that not only blended in with the building but also met all of our requirements in terms of features and budget. They were open to taking our feedback on changes we requested and always responded swiftly."


UK Company Director | Confidential Client

Ralph + Smith designed the new UK office for a supply and sourcing company in Oxfordshire. The brief was to design a light and open plan working environment for their UK sales and support team.


The new office design focuses on collaboration areas and quiet away-from-desk working areas. The new design provided a fresh colour palette, textures and a Scandinavian aesthetic, while working with some of the building's existing and challenging features.

Our Roles

Space Planning

Full Design Consultancy

Furniture Specification

Finishes

Furniture Showroom Visits

Furniture Supply

Client

Location

Sector

Confidential Client

Bracknell | Berkshire